Make your own free website on Tripod.com
 

 

Kembali ke

Menu Utama

Tempahan/ Bayaran/ Penghantaran

Khasiat sirih

 

 

Seri Puteri

Facial Moisturiser Herbal Bar (Bar Herba Pelembap Wajah) 

 

HARGA: RM 12.00 (SM) SS:RM15.00

Kandungan  : 

Ekstrak Seaweed Algee

Ekstrak Tea Tree

Ekstrak Sirih dan Klorofil Sirih

Berat bersih :  200g

Satu penemuan istimewa dan pertama kalinya dihasilkan di Malaysia. Bar herba pelembab wajah diformulasi dengan gabungan ekstrak seaweed algae, tea tree dan sirih.

Tiga herba yang tidak dinafikan khasiatnya dalam penjagaan diri, kesihatan dan penjagaan wajah. Gabungan ini adalah yang terbaik pernah ada untuk satu produk berkualiti seperti Seri Puteri.

Ia membantu melembut kulit yang kering dan kasar seterusnya membuang sel-sel kulit yang telah mati menjadikan kulit bertambah subur, lembut, halus dan sihat.

Yang terbaik hanya untuk anda!!

Seaweed Algee rumpai laut terpilih yang dihasilkan di lautan sekitar kepulauan jepun dari keluarga Ascophyllum Nodosum ini mengandungi begitu banyak vitamin, komponen aktif dan mineral berkualiti selain bersifat multicelluar. Kandungan ini membantu melembutkan kulit yang kering dan kasar seterusnya membuang sel-sel kulit yang telah mati menjadikan kulit bertambah subur, lembut, halus dan sihat.

 

Tea Tree (Melaleuca Alternifolia Sp) hanya boleh di perolehi di Australia ini dipilih kerana sifat antibakteria, antifungus dan antiseptic yang sangat tinggi nilainya berbanding yang lain. Peranannya membantu menghalang pembentukan jerawat, jangkitan kulit, menyegar kulit, menyebuh luka dan parut kecil serta membasmi kuman.

 

Sirih (Piper Betel Sp) diakui mengandungi komponen aktif antioksidant dan astrigen yang sangat tinggi nilainya. Kandungan antioksidant polyphenol di dalamnya membantu menghalang tindakan radikal bebas oleh pancaran uv yang boleh memusnahkan struktur kimia kulit.

 

Penggunaan Seri Puteri dengan berterusan akan menghasikan kulit yang sentiasa lembab, subur, tegang & halus.

...............

 

Kopi Bos Merah Tongkat Ali

HARGA:
RM 18.00 (SM)     RM 21.00 (SS)       RM25.00 (BR)

Kandungan  :  20 uncang 

Berat bersih :  550g

BOSS, kopi premium berkualiti tinggi dengan adunan tongkat ali dan ubi bit merah yang secara tradisional dan saintifiknya amat berfaedah untuk tubuh.

 

Tongkat ali mempunyai khasiat antioksidan dengan bahan SOD superoxide dimutase yang penting untuk ketahanan badan dan melawan radikalbebas yang menjadi punca pelbagai penyakit.

 

Ubi Bit Merah (Beta Vulgaris) telah beratus-ratus tahun digunakan oleh masyarakat Cina dan Eropah dalam pemakanan untuk kesihatan dan menguatkan badan.

 

Ia secara saintifik didapati berupaya menambah kesihatan jantung dan membina darah dengan galian-galian penting yang ada padanya.

 

Ia mengandungi 20 sachet di dalamnya.

 

BOS BERKHASIAT MEMBANTU:

  • Menyingkir toksid dari badan

  • Meningkatkan tenaga dan kesegaran

  • Melancarkan peredaran darah.

  • Membersih saluran usus dan sistem penghadaman

  • Meningkatkan daya ketahanan tubuh dari serangan barah

  • Mencantik, menyeri dan menyihatkan kulit

  • Meningkatkan aliran oksigen ke otak untuk menguatkan daya ingatan

  • Meningkatkan metabolisma tubuh untuk mengawal kolesterol berlebihan

  • Meningkatkan sistem imunisasi dan sistem ginjal atau buah pinggang.

  • Menghilangkan migrain

 

Cubalah kopi BOSS hari ini juga!! Tempah sekarang!

 

 

Menu Utama   |  Tempahan/ Bayaran/ Penghantaran | Khasiat sirih